Έχεις πάθος για τα κλασικά αυτοκίνητα;

Τότε γιατί να μην γίνεις μέλος της Λέσχης Κλασικών & Ιστορικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ);

 

Η Λέσχη Κλασικών & Ιστορικών Οχημάτων Κύπρουιδρύθηκε ούτως ώστε να μοιραστούμε τα ενδιαφέροντά και το πάθος μας για τα κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα μαζί με άλλους λάτρεις του είδους. Η Λέσχη Κλασικών & Ιστορικών Οχημάτων Κύπρου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δωρίζει όλα του τα έσοδά του φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Κύπρο και σε αξιόλογους σκοπούς. 

Έχουμε επίσης και άλλες εκδηλώσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν! Το Ιστορικό και Κλασικό Μουσείο Αυτοκινήτων, διοργάνωσε για πρώτη φορά το Classic Car Championship και από τότε ακολούθησαν δεκάδες άλλες ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την επόμενη μας εκδήλωση!

Κάρτα Μέλους 

Όλα τα μέλη της λέσχης ιστορικών και κλασσικών αυτοκινήτων, κατά την εγγραφή τους λαμβάνουν την κάρτα μέλους, μέσω της οποίας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια σειρά εκπτώσεων και προνομίων σε διάφορες κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και προνομιακή ασφάλιση των κλασικών οχημάτων τους.

Μάθε περισσότερα

Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Λέσχης Κλασικών & Ιστορικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ) και μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣ