Καλωσορίζουμε όλους τους λάτρεις των μηχανοκίνητων στο Ιστορικό και Κλασικό Μουσείο Αυτοκινήτων της Κύπρου, ένα μέρος όπου μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κλασικά οχήματα, να φυλάξετε το δικό σας πολύτιμο ή συλλεκτικό όχημα και να μοιραστείτε την αγάπη σας για τα μηχανοκίνητα με άλλους λάτρεις του είδους.

  • Η Ιστορία μας


  • Καλωσορίζουμε όλους τους λάτρεις των μηχανοκίνητων στο Ιστορικό και Κλασικό Μουσείο Αυτοκινήτων της Κύπρου, ένα μέρος όπου μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κλασικά οχήματα, να φυλάξετε το δικό σας πολύτιμο ή συλλεκτικό όχημα και να μοιραστείτε την αγάπη σας για τα μηχανοκίνητα με άλλους λάτρεις του είδους.

    Όλα ξεκίνησαν το 2000, με ένα όραμα που είχε ο ιδρυτής του Ιστορικού και Κλασικού Μουσείου Αυτοκινήτων, κος. Ντίμης Μαυρόπουλος. Ως βετεράνος της τοπικής και διεθνούς σκηνής Ράλλυ, ο κος. Μαυρόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί τη μεγάλη του αγάπη και να γράψει τη δική του ιστορία προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους λάτρεις κλασσικών αυτοκινήτων.

    Έπειτα από σκληρή δουλειά, το όραμα του πήρε σάρκα και οστά, έτσι το πρώτο Ιστορικό και Κλασικό Μουσείο Αυτοκινήτων στην Κύπρο έγινε γεγονός.

    Μάθε Περισσότερα

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το “σπίτι” των κλασικών και vintage οχημάτων.

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Νοίκιασε ένα vintage αυτοκίνητο για μια ξεχωριστή διαδρομή!

 

ΛΕΣΧΗ

Μια κοινότητα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, που στηρίζει τοπικές οργανώσεις που χρειάζονται τη βοήθεια μας.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την αποθήκευση των πολύτιμων οχημάτων σας.

 

Map

Στο Ιστορικό και Κλασικό Μουσείο Αυτοκινήτων σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον κόσμο των μηχανοκίνητων μέσα από τη δική μας ματιά.

 

+357 25393912

 

Ωράριο λειτουργίας:
ΔΕΥ – ΠΑΡ: 9 πμ – 5μμ
ΣΑΒ – ΚΥΡ: 10πμ – 6μμ

Επιμηθέως, 3056,
A’ Βιομηχανική περιοχή,
Λεμεσός, Κύπρος

Fax:
25 390601

Προσβασιμότητα για όλους