Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ) σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορικού και Κλασσικού Αυτοκινήτου και το Δήμο Ύψωνα, μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του 1ου Theotokos Touring Rally, έχοντας ρεκόρ συμμετοχών με 51 πληρώματα με κλασσικά και σύγχρονα οχήματα, συγκέντρωσε ένα σεβαστό ποσό προς ενίσχυση του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Εν συνεχεία η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου με ιδιαίτερη χαρά, αποφάσισε να διοργανώσει τη 1η Χριστουγεννιάτικη Περιήγηση Ράλλυ Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, διαθέτοντας και πάλι το σύνολο των εσόδων από την διοργάνωση, στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Ύψωνα, για παροχή χριστουγεννιάτικου γεύματος προς λήπτες βοηθήματος από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Ύψωνα.

Η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί, στο χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στον Ύψωνα η ώρα 9:00. Ο τερματισμός και το γεύμα στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό, παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων και θα καλυφθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.